Salata de bame

Timp de preparare 17 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Salata de bame

Se pune apa la fiert, cu sare. Se adauga bamele in clipa cand apa clocoteste. Se lasa sa fiarba doar cateva minute. Se scot apoi, se trec prin jetul de apa rece ori se pot tine intr-un vas cu apa rece. Se usuca usor cu un servet de hartie. Se adauga intr-un bol, se presara, sare, piper, patrunjelul spalat si tocat marunt, uleiul de masline si otetul balsamic. Se amesteca usor, cu doua spatule si se poate servi. Pofta buna!

Ingrediente Salata de bame

jumatate de legatura de patrunjel (spalata si tocata marunt)

sare

piper negru proaspat macinat

1-2 lingurite cu ulei de masline presat la rece

1-2 lingurite cu otet balsamic si 350 de grame de bame.

Categorii