Salata de icre de crap

Timp de preparare 35 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Salata de icre de crap

Se fierbe grisul in apa. Dupa racire se amesteca cu icrele date pe razatoarea mica pentru a se elimina pielita de pe icre care ramane pe exteriorul razatoarei. Se adauga treptata din ulei amestecand cu mixerul in aceeasi directie pentru a nu se taia . Daca ele devin mai groase se adauga din cand in cand zeama de lamaie si din saramura ( nu sare direct deoarece riscam sa se taie). La final se adauga apa minerala si ceapa razuita.

Ingrediente Salata de icre de crap

50 GR DE ICRE DE CRAP

50 GR DE GRIS FIERT IN APA

100 ML DE ULEI DE FLOAREA SOARELUI

1 LINGURA ZEAMA DE LA O LAMAIE

1 LINGURA DE APA MINERALA

JUMATE DE CEAPA

1 LINGURA DE SARE DIZOLVATA INTR-UN PAHAR CU 2 LINGURI DE APA- SE FACE O SARAMURA

Categorii