Salata de naut cu ton

Reteta culinara Salata de naut cu ton din categoria Aperitive / Garnituri. Cum sa faci Salata de naut cu ton

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Salata de naut cu ton

 

„Rețete de suflet” 

400 gr naut fiert 13 roșii cherry mici 300 gr ton zdrobit 3 ardei gras roșii copți 1 legătură de patrulă verde 4 linguri ulei de masline 3 catei de usturoi 1 lingurita mustar 3-4 cepe roșii sare piper suc de 1 lămâie

Puneți năutul în apă clocotită și apoi lăsați să se răcească. Roșiile cherry se taie în jumătate, se toacă mărunt ceapa roșie, se toacă mărunt frunzele de pătrunjel. Ardeii se curăță și se curăță și se taie fâșii subțiri. Asezam toate legumele intr-un bol apoi punem tonul si la final dressingul din mustar, usturoi zdrobit, ulei de masline si zeama de lamaie.

Se amestecă bine și se condimentează cu sare și piper.

O servim pur și simplu sub formă de salată. Este plin de vitamine.

 

Ingrediente Salata de naut cu ton

400 gr naut fiert

13 rosii mici cherry

300 gr ton maruntit

3 ardei grasi rosii copti

1 legatura patrujel verde

4 linguri ulei masline

3 catei usturoi

1 lingurita mustar

3-4 cepe rosii rosii

sare

piper

zeama de la 1 lamaie

Categorii