Salata de post cu fasole rosie
Aceasta este o reteta de post absolut delicioasa, ca sa nu mai spun ca e si ticsita in proteine, deci si foarte sanatoasa...
Instructiuni de preparare Salata de post cu fasole rosie
Dupa ce ati spalat si ati scurs nautul, fasolea si porumbul, le amestecati intr-un bol mare de salata. Taiati rosiile cubulete dupa ce le-ati scos interiorul cu semintele. Trebuie neaparat sa faceti aceasta operatiune ca sa nu fie prea multa zeama in salata la final. Adaugati rosiile taiate si patrunjelul tocat in bol. Tocati si ceapa. Taiati avocado in cunulete si stoarceti o lamaie peste el ca sa nu se innegreasca. Adaugati restul de zeama in bolul de salata. Pentru dressing, adaugati peste condimentele uscate o lingura de otet de mere, 2 linguri de apa si vreo 4-5 de ulei de masline. Amestecati bine, impreuna cu niste sare, apoi turnati peste salata si amestecati.
Mai intai mancati cu pofta o portie din aceasta salata... apoi stiu ca urmeaza sa terminati si restul castronului in 5 minute de gustoasa ce e!!! Pofta buna! :)
Ingrediente Salata de post cu fasole rosie
1 conserva naut (spalat si scurs)
1 conserva fasole rosie (spalata si scursa)
1 conserva boabe de porumb
4 rosii (4-5 de la care am scos zeama si semintele, apoi taiate cubulete)
2 avocado (2-3 ; copt, dar inca tare ; taiati cubulete)
4 fire ceapa verde (de aceasta data, am inlocuit cu o ceapa rosie, fiindca asta am avut, taiate fin)
jumatate de legatura patrunjel (taiat fin)
1-2 lamai
piper
sare (dupa gust)
1 lingura otet de mere
2 linguri apa
4 linguri ulei de masline (4-5)
alcatuiti un mix de ierburi uscat (dupa gust, care sa contina cimbru, busuioc, oregano, usturoi granulat)