Salata de spanac cu portocale, nuci, merisoare si caise uscate

Timp de preparare 25 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Salata de spanac cu portocale, nuci, merisoare si caise uscate

Spanacul se spala si se usuca apoi se pune intr-un bol. Se adauga rosiile, portocalele, nucile, merisoarele si caisele tocate.

Din ulei si otet se prepara o vinegreta care se toarna peste salata. Se presara branza feta si se serveste.

Vinete la aburi in sos pestoSalata de spanac cu pere si maceseSalata de spanac cu pere, branza si nuciSalata de pepene rosu cu rosii si mentaSalata sirianaSalata de porumb si fasoleSalata de spanac si pui.

Peste cu vinete umpluteCannelloni cu vita si mielSalata de pepene galbenRisotto cu cartofi dulci si caise si frigarui de curcanSalata de rucolaSalata cu ananas si portocalePenne cu ardei, chorizo si porumbSalata Fattoush.

Ingrediente Salata de spanac cu portocale, nuci, merisoare si caise uscate

1 punga baby-spanac,

2 portocale decojite si tocate,

300 g rosii cherry,

1/3 cana nuci tocate,

1/3 cana merisoare uscate,

1/3 cana caise uscate,

½ cana feta faramitata,

3 linguri ulei masline extravirgin,

2 linguri otet de vin rosu.

Categorii