Saleurile cu branza si chimen ale bunicii

Reteta culinara Saleurile cu branza si chimen ale bunicii din categoria Aperitive / Garnituri. Specific Romania. Cum sa faci Saleurile cu branza si chimen ale bunicii

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Saleurile cu branza si chimen ale bunicii

 

Reteta numarul 1 pe care o fac in fiecare an, si care ma innebuneste este cea a saleurilor. Le-as manca zi si noapte!! In copilarie, tin minte ca o innebuneam pur si simplu pe bunica, sa ne faca saleuri. Nu stiu de ce-mi plac asa mult, nici nu incerc sa caut motive acum, dar sunt extraordinar de bune (click pe fotografie pentru a o vizualiza complet).

Ingrediente Saleurile cu branza si chimen ale bunicii

100 g unt nesarat la temperatura camerei

3 cani faina

3 linguri smantana

2 lingurita drojdie

2 linguri ulei

1 cana lapte

2 oua (galbenusul)

1 lingurita sare

branza preferata (eu folosesc mereu telemea de oaie sarata) si chimen

Categorii