Saleurile cu branza si chimen ale bunicii
Reteta culinara Saleurile cu branza si chimen ale bunicii din categoria Aperitive / Garnituri. Specific Romania. Cum sa faci Saleurile cu branza si chimen ale bunicii
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Saleurile cu branza si chimen ale bunicii
Reteta numarul 1 pe care o fac in fiecare an, si care ma innebuneste este cea a saleurilor. Le-as manca zi si noapte!! In copilarie, tin minte ca o innebuneam pur si simplu pe bunica, sa ne faca saleuri. Nu stiu de ce-mi plac asa mult, nici nu incerc sa caut motive acum, dar sunt extraordinar de bune (click pe fotografie pentru a o vizualiza complet).
Ingrediente Saleurile cu branza si chimen ale bunicii
100 g unt nesarat la temperatura camerei
3 cani faina
3 linguri smantana
2 lingurita drojdie
2 linguri ulei
1 cana lapte
2 oua (galbenusul)
1 lingurita sare
branza preferata (eu folosesc mereu telemea de oaie sarata) si chimen