SALTIMBOCCA ROMANA

Timp de preparare 25 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare SALTIMBOCCA ROMANA

Muschiul de vitel se taie felii subtiri,care se invelesc in folie de plastic,se bat usor cu ciocanul sau se aplatizeaza cu un sucitor de patiserie,dupa care fiecare felie se taie in doua; Fiecare felie de jambon se taie in doua; Se pune fiecare felie de jambon pe o felie de muschi,se adauga o frunza de salvie si se fixeaza cu o scobitoare cele trei straturi ale preparatului; Intr-o tigaie se incinge untul,apoi se rumeneste fiecare saltimbocca,timp de 2 minute pe fiecare parte,dupa care se pun pe un platou si se pastreaza calde pana in momentul servirii; Din tigaia unde s-a facut preparatul se indeparteaza grasimea,se adauga in locul ei vinul si se fierbe cateva minute,amestecand cu o lingura de lemn,se asezoneaza,dupa care sosul format se toarna peste preparat si se serveste imediat.

Ingrediente SALTIMBOCCA ROMANA

500 grame muschi de vitel

4 felii de jambon

8 frunze de salvie proaspata

50 grame unt

150 ml vin alb sec

sare

Categorii

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

Reteta culinara Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă din categoria

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri - Cum se prepa

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă - Cum se prepara acesti Dovlecei umpl

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitură plină de savoare și aromă - Cum se prepara acesti Ca

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros - Cum se prepara acest Dovl

Dovlecei pane cu sos de usturoi - Grozav de gustoși și crocanți

Dovlecei pane cu sos de usturoi - Grozav de gustoși și crocanți

Dovlecei pane cu sos de usturoi - Grozav de gustoși și crocanți - Cum se prepara acesti Dovlecei pan

Pulpa de miel confiata 3 ore cu unt de usturoi

Pulpa de miel confiata 3 ore cu unt de usturoi

Pulpa de miel confiata 3 ore cu unt de usturoi - Decongelati untul de usturoi sau pregatiti-l proasp

Chirbuli - Reteta de oua georgiene

Chirbuli - Reteta de oua georgiene

Chirbuli - Reteta de oua georgiene - Cum se prepara Chirbuli - Reteta de oua georgiene:  Curata si t