San Jacobo de berenjena.

Timp de preparare 45 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare San Jacobo de berenjena.

Taiem vinata in rondele ,bagam in apa minerala ,lasam 30 minute. Scurgem bine,cu o hirtie de bucatarie uscam,presaram cu sare ,piper .Punem pe fiecare rondea o felie de cascaval, si una de sunca ,acoperim cu alta rondea,si asa pina le facem pe toate. Batem ouale si trecem vinetele prin ele si prin pesmet. Prajim in ulei incins pe ambele parti ,timp de 3-4 minute fiecare. Scoatem pe o farfurie si presionam cu o hirtie de bucaterie pentru a scoate excesul de ulei. Servim cu o salata. Pofta buna!

Ingrediente San Jacobo de berenjena.

*1 vinata.

*8 felii sunca.

*8 felii cascaval.

*100 ml apa minerala.

*sare.piper.

*1oo gr pesmet.

*1-2 oua.

*ulei.

Categorii