Sangria alba (cu vin alb)

Sangria (cu vin rosu) o cunoastem cu totii, dar ati gustat vreodata sangria cu vin alb? La fel de proaspata si usor de facut, aceasta sangria este plina cu fructe proaspete si va mirosi vara! Mai mult, cuburile noastre de gheata compuse din capsuni si frunze de menta vor garanta succesul.

Timp de preparare 2 ore si 10 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Sangria alba (cu vin alb)

Taiați cateva capsune mici in jumatati. Luati frunze mici de menta. Taiati portocala si lamaia verde in felii. Taiați capsunele si caisele in 4. Puneti limonada in frigider.

Intr-o forma de cuburi de gheata, puneti capsunele mici taiate in jumatate si frunzele mici de menta. Acoperiti cu apa si puneti iîn congelator pentru cel puțin 2 ore, pentru a se forma cuburi de gheata.

Intr-un castron mare de salata, amestecati vinul alb sec cu zaharul brun. Adaugati feliile de lamaie si portocala, bucatile de capsune si caise. Se amesteca si se pune la rece o ora.

Se adauga limonada si se amesteca.

Serviti cu cuburi de gheata si cateva frunze proaspete de menta! Ciocniti!

Ingrediente Sangria alba (cu vin alb)

750 ml vin alb sec

500 gr capsune

1 portocala

1 lamaie verde

6 caise

40 gr zahar brun

330 ml limonada

Pentru cuburile de gheata:

fructe rosii

frunze de menta

Categorii