Saramura de miel

Timp de preparare o ora si 15 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Saramura de miel

Spălăm carnea şi o ştergem. O condimentăm cu sare, piper şi condimente speciale. O aşezăm în caserola şi adăugăm leurdă tocată şi usturoi, apoi o ceaşcă de apă şi acoperim. Dăm la rece pentru 30 de minute. Frigem cotletele pe grătarul încins. Separat punem la fiert 1 l de apă cu sare, piper, codimente speciale, usturoi şi leurdă, după care adăugăm roşii, ardei kapia şi ardei iute toate coapte pe plită şi tocate. Dăm în câteva clocote. Carnea friptă se scoate într-un castron şi peste ea se toarnă saramura pregătită anterior. Lăsăm 10 minute să se pătrundă gusturile, apoi se poate servi. Poftă bună!

Ingrediente Saramura de miel

4 cotlete de miel

1 ardei iute

2 ardei kapia

usturoi

leurdă

condimente pentru miel

sare

piper

Categorii