Sarmale de post cu legume în frunze de hrean

Timp de preparare o ora si 10 minute

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Sarmale de post cu legume în frunze de hrean

Ceapă bine mărunţită se căleşte în tigaie împreună cu uleiul. Adăugăm apoi legumele mărunţite, ciupercile, orezul şi le lăsăm să se călească bine. La sfârşit le amestecăm bine cu bulion, sare cimbru, piper. Umplutura o învârtim în frunzele de hrean, opărite. Se aşază în oală şi se dau la fiert sau le putem pune în cuptor, ieşind mai delicioase acolo. Le-am aranjat într-un mod mai deosebit, în spiritul sărbătorilor de iarnă.

Ingrediente Sarmale de post cu legume în frunze de hrean

100 gr orez

150 gr bulion

o pungă mazăre boabe dulci cu morcovi

400 g

un borcan ciuperci feliate

314 ml

2 buc ceapă

10 gr cimbru

o linguriţă sare

10 gr piper

100 ml ulei

20 frunze de hrean sau viţă de vie

Categorii