Sarmale mixte de primavara ( la vas roman)
Reteta culinara Sarmale mixte de primavara (la vas roman) din categoria Mancaruri cu carne. Specific Romania. Cum sa faci Sarmale mixte de primavara ( la vas roman)
Timp de preparare 15 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Sarmale mixte de primavara ( la vas roman)
Sarmale sunt bune . Dar nu preparate in acelasi fel . Pentru a evita monotonia schimbati ,omiteti, adugati , unele ingrediente sau condimente .Nu schimb prepararea la cuptor . Invariabil imi plac coapte .Sunt mult mai gustoase decat fierte ,, pana la loc comanda '' !!! Am asteptat cu nerabdare sa dea frunza de vita -de -vie , de loboda , de hrean ...
Ingrediente Sarmale mixte de primavara ( la vas roman)
1 varza verde
frunze de vita -de-vie , loboda de gradina , salata verde.
100 ml otet de vin
1kg carne tocata amestec vita cu porc
1cana orez cu bob mare
1 legatura ceapa verde
200 ml ulei
2 linguri pasta de gogosari
2 lingurite pasta de rosii
1 lingurita boia rosie de ardei
1 lingura marar verde tocat
1 lingura cimbru verde tocat
1/2 lingurita piper
500 gr costita afumata
2 pahare bulion de rosii
Crengute verzi de marar si cimbru