Sarmale mixte de primavara ( la vas roman)

Reteta culinara Sarmale mixte de primavara (la vas roman) din categoria Mancaruri cu carne. Specific Romania. Cum sa faci Sarmale mixte de primavara ( la vas roman)

Timp de preparare 15 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Sarmale mixte de primavara ( la vas roman)

 

Sarmale sunt bune . Dar nu preparate in acelasi fel . Pentru a evita monotonia schimbati ,omiteti, adugati , unele ingrediente sau condimente .Nu schimb prepararea la cuptor . Invariabil imi plac coapte .Sunt mult mai gustoase decat fierte ,, pana la loc comanda '' !!! Am asteptat cu nerabdare sa dea frunza de vita -de -vie , de loboda , de hrean ...

Ingrediente Sarmale mixte de primavara ( la vas roman)

1 varza verde

frunze de vita -de-vie , loboda de gradina , salata verde.

100 ml otet de vin

1kg carne tocata amestec vita cu porc

1cana orez cu bob mare

1 legatura ceapa verde

200 ml ulei

2 linguri pasta de gogosari

2 lingurite pasta de rosii

1 lingurita boia rosie de ardei

1 lingura marar verde tocat

1 lingura cimbru verde tocat

1/2 lingurita piper

500 gr costita afumata

2 pahare bulion de rosii

Crengute verzi de marar si cimbru

Categorii