Sarmale pregatite la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune
Reteta culinara din categoria Multicooking. Cum sa faci Sarmale pregatite la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Sarmale pregatite la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune
Abia așteptasem să pregătesc sarmale la Multicookerul Crock Pot Express cu gătire sub presiune. V-am mai spus eu cât de mult iubesc aparatul ăsta.Am deja o listă lungă de tot cu preparate pe care vreau să le încerc. Pâna acum spuneam că sarmalele mamei sunt cele mai bune din câte există,asta și pentru că le fierbe în cuptor,la foc mic,în oala de lut. Așa că am zis să încerc și eu rețeta ei,dar să le fierb la Multicookerul Crock-Pot Express cu gătire sub presiune. Gustul a fost la fel de minunat ,dar timpul de gătire s-a redus substanțial. In plus,am pregătit umplutura direct în vasul Multicookerului Crock-Pot Express cu gătire sub presiune. Dacă v-a convins rețeta mea (ca și alte rețete pe care le găsiți pe blog) nu uitați să profitați de Crocktober deoarece Multicookerul Crock-Pot Express cu gătire sub presiune,cât și Slow Cooker-ele beneficiază de o promoție specială,sigur nu ați vrea să o ratați.Mai multe informații despre ofertă găsiți deschizând link-ul următor : http://bit.ly/2mr5SHp
Ingrediente Sarmale pregatite la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune
1 căpățână de varza mai mica (cam 25 frunze am avut eu nevoie)
300 g carne de porc tocata
100 g costita de porc afumata
150 g orez
2 buc ceapa
2 linguri ulei
50 ml suc de rosii pentru umplutura
Sare, piper, boia
Marar verde
O crenguta de cimbru si marar uscat
Apa si suc de rosii pentru fiert(aprox.200 ml suc de rosii)