Sarmale rasucite - ca la rusi

Reteta culinara din categoria Mancaruri cu carne. Specific Rusia. Cum sa faci Sarmale rasucite - ca la rusi
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Sarmale rasucite - ca la rusi
De cum am vazut reteta aceasta pe un site culinar rusesc nu am mai avut somn bun. Curiozitatea culinara mi-a fost incitata de pregatirea frunzelor de varza prin congelare si prin modul de impachetare. Sunt foarte multumita de rezultat. Reteta ruseasca prevedea si usturoi dar eu nu am folosit. In plus am pus crupe de porumb care sunt preferatele familiei in sarmale.
Ingrediente Sarmale rasucite - ca la rusi
500 mix carne tocata vita+ porc [ de casa ]
300 gr salam de casa vita + porc- taiat cubulete marunte
300 gr kaizer feliat
100 gr slaninuta afumata -taiata cubulete
100 ml ulei floarea soarelui
500 ml bulion de rosii proaspat
200 gr orez cu bob mare
200 gr pasat-crupe de porumb
1 pahar vin alb
1 pahar apa
2 cepe
2 foi dafin
1 lingurita boia
1 lingurita rasa piper macinat
crengute de marar si cimbru uscat
sare