Sarmale rasucite - ca la rusi

Reteta culinara din categoria Mancaruri cu carne. Specific Rusia. Cum sa faci Sarmale rasucite - ca la rusi

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Sarmale rasucite - ca la rusi

 

 De cum am vazut reteta aceasta pe un site culinar rusesc nu am mai avut somn bun. Curiozitatea culinara mi-a fost incitata de pregatirea frunzelor de varza prin congelare si prin modul de impachetare. Sunt foarte multumita de rezultat. Reteta ruseasca prevedea si usturoi dar eu nu am folosit. In plus am pus crupe de porumb care sunt preferatele familiei in sarmale.  

Ingrediente Sarmale rasucite - ca la rusi

500 mix carne tocata vita+ porc [ de casa ]

300 gr salam de casa vita + porc- taiat cubulete marunte

300 gr kaizer feliat

100 gr slaninuta afumata -taiata cubulete

100 ml ulei floarea soarelui

500 ml bulion de rosii proaspat

200 gr orez cu bob mare

200 gr pasat-crupe de porumb

1 pahar vin alb

1 pahar apa

2 cepe

2 foi dafin

1 lingurita boia

1 lingurita rasa piper macinat

crengute de marar si cimbru uscat

sare

Categorii