Tort Wiener
Instructiuni de preparare Tort Wiener
Ingrediente Tort Wiener
6 foi de tort
cca 15 cm diametru
Crema:
75 g zahar
150 g migdale macinate
150 g ciocolata amaruie
100 g unt
Glazura:
200 g ciocolata cu lapte
5 linguri de rom.
6 foi de tort
cca 15 cm diametru
Crema:
75 g zahar
150 g migdale macinate
150 g ciocolata amaruie
100 g unt
Glazura:
200 g ciocolata cu lapte
5 linguri de rom.
Reteta culinara Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post din categoria Mancaruri de legum
Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo - Reteta gustoasa si usoara - Cum se prepara aceasta Mancare
Reteta culinara Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo din categoria Mancaruri cu carne. Specific Ro
Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă - Cum se prepara aceasta Ciulama de ciuperc
Reteta culinara Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă din categoria
Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri - Cum se prepa
Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă - Cum se prepara acesti Dovlecei umpl
Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitură plină de savoare și aromă - Cum se prepara acesti Ca