Scaloppini con funghi

Timp de preparare o ora

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Scaloppini con funghi

Muschiul de vitel se taie în escalopuri, i se dă putina sare şi se bate cu ciocanul de şniţele. Se trec escalopurile prin făină şi se prăjesc pînă ce se rumenesc pe ambele părţi, în unt. După ce s-au prăjit se scot si se tin la cald. In untul ramas de la prajitul escalopurilor, se adauga mustarul si vinul, amestecam, apoi se adaugă ciupercile tăiate felii subţiri , După ce s-au tras ciupercile la tigaie in acest sos ,se adaugă piperul pisat , salvia tocata şi se stinge cu smîntînă. Se toarnă apoi sosul acesta peste escalopuri si se lasa să fiarbă împreună 30 de minute. Dupa trecerea timpului , escalopulpoate fi servit alaturi de piure de cartofi si salata verde. Pofta mare sa aveti !Veti fi incantati de gustul acestui sos. http://sidyskitchen.blogspot.ro/2014/07/scaloppini-con-funghi.html

Ingrediente Scaloppini con funghi

1 muschi de vitel

100 g faina

250 g ciuperci feliate

1 lingura mustar

200 ml vin alb

200 ml smantana

70 g unt

cateva crengute de salvie

sare

piper

Categorii