Serviettenknödel- Galuste de paine in servet

Reteta culinara Serviettenknödel- Galuste de paine in servet din categoria Aperitive / Garnituri. Specific Germania. Cum sa faci Serviettenknödel- Galuste de paine in servet
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Serviettenknödel- Galuste de paine in servet
Fiecare popor are modalitarea lui de a valorifica produsele ramase neconsumate. Romanii folosesc painea veche in chiftele, sau o usuca pentru a face pesmet, sau o dau la porc :-). Nemtii fac din painea veche, sau din cornurile si covrigii de o zi doua delicioase galuste, care nu lipsesc langa o friptura de porc. Varinata asta, in servet, este de fapt specifica Boemiei.
Ingrediente Serviettenknödel- Galuste de paine in servet
250 g de cornuri sau covrigi vechi de o zi-doua
250 ml de lapte
3 oua
o ceapa mica
o lingura de unt
o lingura de faina
sare, piper
frunze de patrunjel
muscat
folie de aluminiu
un servet de bucatarie din panza