Shakshuka (tocanita nord-africana) cu spanac, linte si branza Feta

Reteta culinara din categoria Mancaruri de legume. Cum sa faci Shakshuka (tocanita nord-africana) cu spanac, linte si branza Feta

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Shakshuka (tocanita nord-africana) cu spanac, linte si branza Feta

 

INGREDIENTE
1 ceapa 2 catei usturoi 1 ardei verde 75 grame branza Feta 200 grame linte Puy (din conserva) 50 grame crema de branza 200 grame spanac proaspat 1 lingurite cumin pudra 4 oua 2 lipii 1/2 cub concentrat de legume ulei de masline sare, piper fulgi de chilli pentru servit (optional)

Ingrediente Shakshuka (tocanita nord-africana) cu spanac, linte si branza Feta

1 ceapa

2 catei usturoi

1 ardei verde

75 grame branza Feta

200 grame linte Puy (din conserva)

50 grame crema de branza

200 grame spanac proaspat

1 lingurite cumin pudra

4 oua

2 lipii

1/2 cub concentrat de legume

ulei de masline

sare, piper

fulgi de chilli pentru servit (optional)

Categorii