Șnițel ”tocat”

Instructiuni de preparare Șnițel ”tocat”
Ingrediente Șnițel ”tocat”
un piept de pui
fiert (in apa usor sarata mai bun e cel fiert cu legume
pentru o supa)
1-2 oua
sare
faina
2-3 linguri apa.
un piept de pui
fiert (in apa usor sarata mai bun e cel fiert cu legume
pentru o supa)
1-2 oua
sare
faina
2-3 linguri apa.
Reteta culinara Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post din categoria Mancaruri de legum
Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo - Reteta gustoasa si usoara - Cum se prepara aceasta Mancare
Reteta culinara Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo din categoria Mancaruri cu carne. Specific Ro
Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă - Cum se prepara aceasta Ciulama de ciuperc
Reteta culinara Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă din categoria
Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri - Cum se prepa
Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă - Cum se prepara acesti Dovlecei umpl
Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitură plină de savoare și aromă - Cum se prepara acesti Ca