Snitel Hawaii cu orez si curry

Timp de preparare 30 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Snitel Hawaii cu orez si curry

Pentru orez, curatati ceapa si taiati-o marunt.Incingeti untul intr-o craticioara si caliti ceapa, adaugati orezul, caliti-l un pic si presarati curry.Turnati supa de legume si dati-o in clocot.Fierbeti orezul in craticioara acoperita, la foc mic, timp de 20 de minute. Spalati carnea sub jet de apa, stergeti-o cu un servetel ca sa se usuce si contimentati-o cu sare si piper, incingeti untul intr-o tigaie si prajiti snitelele pe ambele parti. Puneti snitelele intr-o tava pentru copt, puneti pe fiecare cate 1 felie de sunca, ananas si branza Gouda.Bagati tava in cuptorul preincins.Lasati la copt 12 minute. Aranjati decorativ snitelele, puneti alaturi orezul cu curry, ornati cu fire de verdeata si serviti imediat.

Ingrediente Snitel Hawaii cu orez si curry

8 snitele mici de porc (a cate 90g)

8 felii mici de sunca fiarta

8 felii de ananas (din conserva)

8 felii mici de branza Gouda

1 ceapa

200 g orez cu bobul lung

400 ml supa de legume

1 lingura de curry

sare, pentru prajit

fire de verdeata pentru ornat

Categorii