Snitel pane din piept de pui cu parmeza
Reteta culinara Snitel pane din piept de pui cu parmeza din categoria Aperitive / Garnituri. Cum sa faci Snitel pane din piept de pui cu parmeza
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Snitel pane din piept de pui cu parmeza
Am incercat si aceasta varianta de snitel si mi-a placut. Mai ales fiului meu care este fan snitel pane.❤️ Sper sa va placa si voua.
Ingredientele pentru reteta de snitel pane cu parmezan, sunt urmatoarele: 2 piepti de pui 4 oua 100g pesmat 1 lingura patrunjel tocat marunt 1 lingurita usturoi granulat Sare, piper dupa gust Mai intai am pregatit pieptul de pui, l-am taiat felii, l-am batut foarte putin, l-am sarat, piparat, usturoiat pe ambele parti, apoi m-am ocupat de parmezan. L-am dat prin robot pentru ca trebuie sa fie cat mai fin. Am batut ouale, le-am amestecat cu patrunjelul tocat si putina sare. Pesmetul l-am pus pe o farfurie si am inceput sa pregatesc snitelele. Am trecut fiecare bucata de carne prin parmezan apasand usor cu degetele, apoi prin ouale batute, apoi prin pesmet. Dupa ce le-am pregatit pe toate, le-am prajit in uleiul fierbinte pana s-au rumenit frumos, le-am asezat pe prosoape de hartie ca sa absoarba surplusul de grasime! Le servim cum place mai mult! Pofta buna!🌺Ingrediente Snitel pane din piept de pui cu parmeza
Ingredientele pentru reteta de snitel pane cu parmezan, sunt urmatoarele:
2 piepti de pui
4 oua
100g pesmat
1 lingura patrunjel tocat marunt
1 lingurita usturoi granulat
Sare, piper dupa gust