SNITEL UMPLUT CU MUSCHI DE PORC SAU VITEL, PIEPT DE PUI, DE CURCAN, CARNE DE IEPURE DOMESTIC, MIEL (PULPA)

Timp de preparare o ora si 30 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare SNITEL UMPLUT CU MUSCHI DE PORC SAU VITEL, PIEPT DE PUI, DE CURCAN, CARNE DE IEPURE DOMESTIC, MIEL (PULPA)

Carnea, curatata de pielite, se taie in felii de 1 cm grosime, batindu-se cu batatorul fara sa serupa, apoi se unge cu o compozitie mai picanta: slanina proaspata sau afumata taiata marunt cu marar, patrunjel, mustar, ceapa, usturoi, masline, castravete, gogosar proaspat sau din conserva,toate taiate marunt si combinate dupa gust.Apoi, snitelul se indoaie in jumatate, se trece prin faina, apoi prin ou (batut cu furculita, in care s-a pus putina sare si piper macinat) si prin pesmet,sau iar prin faina, prajindu-le ca si snitelul parizian si servindu-le la fel.

Ingrediente SNITEL UMPLUT CU MUSCHI DE PORC SAU VITEL, PIEPT DE PUI, DE CURCAN, CARNE DE IEPURE DOMESTIC, MIEL (PULPA)

Carne de porc

vitel

pui

curcan

iepure domestic

pulpa de miel

patrunjel

ceapa

usturoi

masline,sare

piper macinat.

Categorii