Somon cu lamaie si garnitura de cartofi cu spanac

Timp de preparare 30 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Somon cu lamaie si garnitura de cartofi cu spanac

Un gratar se pune la incins. Intre timp cartofii se curata, se taie cuburi si se pun la fiert in apa sarata pana se inmoaie.

Fileurile de somon se asezoneaza cu zeama si coaja rasa de lamaie. Se frig pe gratar 8-10 minute.

Cartofii se scurg si se calesc in unt topit impreuna cu frunzele de spanac.

Cand frunzele sunt facute se adauga si crema de branza si se amesteca bine totul. Se serveste somonul cu cartofii calzi.

Ingrediente Somon cu lamaie si garnitura de cartofi cu spanac

400 g cartofi,

30 g unt,

4 fieluri somon ,

coaja si zeama de la 1 lamaie,

300 g frunze baby-spanac,

3 linguri crema proaspata de branza.

Categorii