Sote de mezeluri

Timp de preparare o ora si 30 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Sote de mezeluri

Mezelurile se curata de membrana, se taie cuburi, se soteaza in ulei si se scot intr-un vas. In grasimea ramasa se inabusa ceapa si ardeii grasi, care au fost curatati si taiati marunt. Cind ceapa si ardeiul s-au sotat se adauga mezelurile, pasta de tomate, usturoiul curatat si taiat lamele, roşiile taiate felii, piperul, sarea si se continua inabusirea pe plita. Spre sfirsitul inabusirii se adauga vinul si se verifica gustul. Se serveşte pe platou cu verdeata deasupra.

Ingrediente Sote de mezeluri

Pentru 10 portii: 800 g mezeluri diferite

500 g ardei gra

500 g rosii

600 g ceapa

1 g piper

100 g pastă de tomate

100 rnl vin

50 g usturoi

50 g verdeata

150 ml ulei

30 g sare.

Categorii