Sote de vitel,Tanzanian ( N"dizi Ya Na Nyama)

Timp de preparare o ora si 30 minute

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Sote de vitel,Tanzanian ( N"dizi Ya Na Nyama)

Carnea taiata cubulete se pune intr-o tigaie impreuna cu apa la foc potrivit, Aduceti-o la temperatura de fierbere si adaugati cimbru sare si piper. Acoperiti si reduceti focul sa fiarba la abur. In alta tigaie infierbantati uleiul si puneti usturoiul,rosiile si ceapa. Cand ceapa este translucida,adaugati carnea si mazarea si lasati sa fiarba acoperit. Adaugati plantains,decojite si taiate cuburi,si laptele de cocos. Condimentati si asezonati.

Ingrediente Sote de vitel,Tanzanian ( N"dizi Ya Na Nyama)

descriere:preparatul este un sote de vita cu sos din ingrediente exotice tipic africane.

1 cana si jumatate de apa

1/2 de kg de muschi de vita

1/2 lingura de cimbru

sare

3 linguri de ulei vegetal

1 lingura de usturoi tocat

2 cepe tocate fin

2 rosii tocate cubulete

4 banane plantaines(se inlocuiesc cu banane verzi)

300 grame de mazare verde,proaspata(congelata)

40 ml lapte de cocos( se gaseste in conserva)

Categorii