Souffle de branza cu porumb

Instructiuni de preparare Souffle de branza cu porumb
A separat albusurile de galbenusuri. Albusurile le-a batut spuma tare,tare impreuna cu praful de copt. Galbenusurile le-a frecat cu uleiul si sarea.
Mararul l-a tocat marunt. A scurs porumbul. Intr-un vas mare a pus albusurile peste care a turnat galbenusurile, smantana si branza.
A amestecat usor, usor, iar la final a adaugat porumbul si mararul si a omogenizat. A uns vasele cu unt, a presarat putin malai si am pus compozitia.
A introdus in cuptorul preincalzit, la 180 grade pentru 10 minute.
Dupa cele 10 minute. a ridicat temperatura cuptorului la 200 grade si am lasat pana s-a rumenit frumos.
Ingrediente Souffle de branza cu porumb
5 oua
400-500 g branza de vaci
200 g porumb dulce din conserva
o lingurita sare mare
o legatura marar
150 g smantana
un praf de copt
unt si malai pentru uns formele
cascaval pt ras deasupra