Souffle de branza cu porumb

Timp de preparare 55 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Souffle de branza cu porumb

A separat albusurile de galbenusuri. Albusurile le-a batut spuma tare,tare impreuna cu praful de copt. Galbenusurile le-a frecat cu uleiul si sarea.

Mararul l-a tocat marunt. A scurs porumbul. Intr-un vas mare a pus albusurile peste care a turnat galbenusurile, smantana si branza.

A amestecat usor, usor, iar la final a adaugat porumbul si mararul si a omogenizat. A uns vasele cu unt, a presarat putin malai si am pus compozitia.

A introdus in cuptorul preincalzit, la 180 grade pentru 10 minute.

Dupa cele 10 minute. a ridicat temperatura cuptorului la 200 grade si am lasat pana s-a rumenit frumos.

Ingrediente Souffle de branza cu porumb

5 oua

400-500 g branza de vaci

200 g porumb dulce din conserva

o lingurita sare mare

o legatura marar

150 g smantana

un praf de copt

unt si malai pentru uns formele

cascaval pt ras deasupra

Categorii