Spaetzle (taitei germani) cu ceapa caramelizata si sos de branza

Reteta culinara din categoria Paste. Specific Germania. Cum sa faci Spaetzle (taitei germani) cu ceapa caramelizata si sos de branza

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Spaetzle (taitei germani) cu ceapa caramelizata si sos de branza

 

INGREDIENTE
500 grame spaetzle (eu le-am cumparat de la Lidl in timpul saptamanii germane) 4 cepe rosii putina smantana putin lapte 1/2 cub concentrat de legume 50 grame branza Emmentaler patrunjel tocat pentru servit sare, piper ulei

Ingrediente Spaetzle (taitei germani) cu ceapa caramelizata si sos de branza

500 grame spaetzle (eu le-am cumparat de la Lidl in timpul saptamanii germane)

4 cepe rosii

putina smantana

putin lapte

1/2 cub concentrat de legume

50 grame branza Emmentaler

patrunjel tocat pentru servit

sare, piper

ulei

Categorii