Spanac cu smantana, jambon uscat si branza gouda

Reteta culinara Spanac cu smantana, jambon uscat si branza gouda din categoria Mancaruri de legume. Specific Franta. Cum sa faci Spanac cu smantana, jambon uscat si branza gouda

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Spanac cu smantana, jambon uscat si branza gouda

 

O reteta delicioasa. Nu va place spanacul? Incercati aceasta reteta, este gustoasa si savuroasa.   https://www.blogulluicatalina.com/2020/07/spanac-cu-smantana-si-branza-gouda.html

 

INGREDIENTE
300 gr de spanac proaspat curatat 1 lingura ulei de cocos 2 linguri smantana sare, piper paprika ierburi uscate de Provence 1 felie fina de branza Gouda 2-3 felii fine de jambon de Parma

Curatatii spanacul spalati-l si taiati-l marunt.

Intr-o tigaie incalziti uleiul de cocos.

Adaugati spanacul si sotati-l timp de 6 - 8 minute, la foc potrivit.

Condimentati si adaugati smantana.

Reveniti 2-3 minute.

Il puteti servi imediat simplu.

Eu am pus o felie de branza gouda peste spanacul cald si am amestecat.

Am pus felii de jambon crud sub grill si le-am colorat si uscat.

Serviti imediat spanacul cald cu 2 felii de jambon uscate.

Ingrediente Spanac cu smantana, jambon uscat si branza gouda

300 gr de spanac proaspat curatat

1 lingura ulei de cocos

2 linguri smantana

sare, piper

paprika

ierburi uscate de Provence

1 felie fina de branza Gouda

2-3 felii fine de jambon de Parma

Categorii