Spanac cu smantana, jambon uscat si branza gouda
Reteta culinara Spanac cu smantana, jambon uscat si branza gouda din categoria Mancaruri de legume. Specific Franta. Cum sa faci Spanac cu smantana, jambon uscat si branza gouda
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Spanac cu smantana, jambon uscat si branza gouda
O reteta delicioasa. Nu va place spanacul? Incercati aceasta reteta, este gustoasa si savuroasa. https://www.blogulluicatalina.com/2020/07/spanac-cu-smantana-si-branza-gouda.html
INGREDIENTE
Curatatii spanacul spalati-l si taiati-l marunt.
Intr-o tigaie incalziti uleiul de cocos.
Adaugati spanacul si sotati-l timp de 6 - 8 minute, la foc potrivit.
Condimentati si adaugati smantana.
Reveniti 2-3 minute.
Il puteti servi imediat simplu.
Eu am pus o felie de branza gouda peste spanacul cald si am amestecat.
Am pus felii de jambon crud sub grill si le-am colorat si uscat.
Serviti imediat spanacul cald cu 2 felii de jambon uscate.
Ingrediente Spanac cu smantana, jambon uscat si branza gouda
300 gr de spanac proaspat curatat
1 lingura ulei de cocos
2 linguri smantana
sare, piper
paprika
ierburi uscate de Provence
1 felie fina de branza Gouda
2-3 felii fine de jambon de Parma