Spanac cu usturoi verde, la cuptor

Reteta culinara Spanac cu usturoi verde, la cuptor din categoria Mancaruri de legume. Cum sa faci Spanac cu usturoi verde, la cuptor

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Spanac cu usturoi verde, la cuptor

 

Cred ca primavara este cel mai generos sezon de verde, proaspat si sanatos in materie de alimente si nu numai! Spanac, leurda, salata verde, usturoi verde, leustean verde... o nebuniee! Cand gasiti in piata un spanac de gradina, fraged, prospat, nu il ocoliti! Va aduce boom de vitamine, mai ales daca il consumati crud sau gatit usurel! Sigur, oferta e mare si bogata, dar incercati sa il cautati pe cel mic, de gradina, fraged si parfumat, nu pe cel mare cat frunza de brusture... Piticii mei au papat ieri salata mixta de primavara, iar astazi au papat o mancarica rapida de spanac cu usturoi verde, ousoare proaspete de tara si mamaliguta calda! Buun tare! David a spus ca e tare buna mancarica, sa mai fac :))) Cred ca e mostenire de familie intrucat eu sunt fan declarat al spanacului! Nu am poze frumoase, sincera sa fiu, nici nu am avut conditii de lumina si nici o stare prea buna pentru poze, dar sper sa va conving ca e o mancarica tare buna!

Ingrediente Spanac cu usturoi verde, la cuptor

1 kg spanac de gradina, proaspat

2 legaturi usturoi verde

1 ceapa uscata

1 morcov marisor

2 linguri bulion

1 cana apa

ulei de masline

sare naturala

2- 3 oua de tara, proaspete

Categorii