Spanac gratinat

Timp de preparare 50 minute

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Spanac gratinat

Ceapa taiata marunt si spanacul decongelat se calesc in putin unt.Se ia de pe foc si se adauga jumatate din cascavalul ras si cele doua linguri cu faina.Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust , se amesteca bine si apoi se adauga laptele.Se amesteca si se pune intr-un vas de yena.Deasupra se presara restul de cascaval ras , se pun rondele taiate din rosie si patrunjel verde taiat .Ouale se bat bine si se rastoarna deasupra.Se da la cuptor si se lasa pana se rumeneste bine.Se asezoneaza cu patrunjel verde si se serveste cald.

Ingrediente Spanac gratinat

500 g spanac congelat

150-200 g cascaval

unt cat o nuca

2 oua

2 linguri cu faina

1 pahar cu lapte

1 rosie

cateva fire de patrunjel verde

1 ceapa

sare

Categorii