Spanac la tigaie cu hrișcă si carne de porc
Reteta culinara Spanac la tigaie cu hrișcă si carne de porc din categoria Mancaruri de legume. Specific Franta. Cum sa faci Spanac la tigaie cu hrișcă si carne de porc
Timp de preparare 15 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Spanac la tigaie cu hrișcă si carne de porc
Aveam felii de bacon la congelator, un carnat afumat si spanac proaspat . Am asociat totul cu hrisca si a iesit o minunatie. https://www.blogulluicatalina.com/2023/01/spanac-la-tigaie-cu-hrisca-si-carne-de.html
50 g hrișcă prăjită 100 g bacon, taiat cubulete 1/2 cârnaț afumat 150 g spanac proaspăt 1/2 lingurita pasta de curry thailandez 2 linguri bulion de rosii 2 linguri uleiÎntr-o tigaie mică, încălziți uleiul.
Adăugați baconul și cârnațul tăiat felii. Rumeniti.
Se spala hrisca, se scurge si se pune in tigaie. Amestecati.
Se adauga curry-ul, piureul de rosii si 150 ml apa. Se amestecă și se lasă să fiarbă.
Spanacul se spala, se curata si se taie fasii.
Adăugați spanacul și acoperiți tigaia.
Se gateste timp de 5 minute.
Se descoperă, se amestecă și se lasă să se reducă lichidul. Verificați daca hrișca este gatita .
Serviți imediat.
Ingrediente Spanac la tigaie cu hrișcă si carne de porc
50 g hrișcă prăjită
100 g bacon, taiat cubulete
1/2 cârnaț afumat
150 g spanac proaspăt
1/2 lingurita pasta de curry thailandez
2 linguri bulion de rosii
2 linguri ulei