Spanac sotat cu usturoi "a la jamie"

Instructiuni de preparare Spanac sotat cu usturoi "a la jamie"
Ingrediente Spanac sotat cu usturoi "a la jamie"
1 kg spanac
30 gr ulei de masline
3 catei de usturoi
o lamaie
sare, piper
1 kg spanac
30 gr ulei de masline
3 catei de usturoi
o lamaie
sare, piper
Se prepara clatitele picante din faina, oua, sare, piper, oregano si apa minerala. Spanacul se opare
Se prepara clatitele picante din faina, oua, sare, piper, oregano si apa minerala. Spanacul se opare
Vinetele si dovleceii se dau prin razatoare.Ceapa si verdeata se toaca marunt. Peste acestea se adau
Vinetele si dovleceii se dau prin razatoare.Ceapa si verdeata se toaca marunt. Peste acestea se adau
Se prepara un aluat picant de clatite. Carnea de pui se trage la tigaie cu ciupercile si ceapa verde
Se prepara un aluat picant de clatite. Carnea de pui se trage la tigaie cu ciupercile si ceapa verde
Se fierbe pasta in apa cu sare si ulei 8-10 minute (cat scrie pe instructiuni). Se scot si clatesc c
Se fierbe pasta in apa cu sare si ulei 8-10 minute (cat scrie pe instructiuni). Se scot si clatesc c