Spanac verde cu chorizo proaspat
Reteta culinara Spanac verde cu chorizo proaspat din categoria Mancaruri cu carne. Specific Spania. Cum sa faci Spanac verde cu chorizo proaspat
Timp de preparare 15 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Spanac verde cu chorizo proaspat
Te grăbești și îți poftești ceva gustos și cu carne, dar și verde? Mai repede decât se poate!!!! În 15 minute ai rezolvat problema.
4 bucăți de cârnați chorizo proaspeți 500 gr spanac verde tocat - proaspăt sau congelat 300 ml lapte 100 ml ulei 3 catei de usturoi 1 lingură vârf de făină albă 1/2 lingurita praf de nucsoara sare Pune uleiul într-un wok la încălzit. Cârnații de chorizo proaspeți sunt tăiați pe ambele părți. Prăjiți ușor cârnații în ulei. Își vor elibera aroma și culoarea gustoasă. Scoateți cârnații și puneți pâinea albă în uleiul încins și amestecați [ca un rantas]. Acum adauga cateii de usturoi taiati felii subtiri. Ai grijă să nu te arzi. Usturoiul ars are un gust amar. Se stinge rapid cu lapte și se amestecă. Sarati. Adauga spanacul tocat si asezoneaza cu nucsoara macinata. Daca sosul pare prea gros, se poate dilua cu lapte sau chiar cu putina apa. Gata!!!!Ingrediente Spanac verde cu chorizo proaspat
4 bucati carnaciori chorizo proaspeti
500 gr spanac verde tocat -proaspat sau congelat
300 ml lapte
100 ml ulei
3 catei usturoi
1 lingura cu varf faina alba
1/2 lingurita nucsoara pudra
sare