Sparanghel alb cu sos gribiche, ou fiert si cartofi cu patrunjel

Reteta culinara din categoria Mancaruri de legume. Cum sa faci Sparanghel alb cu sos gribiche, ou fiert si cartofi cu patrunjel

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Sparanghel alb cu sos gribiche, ou fiert si cartofi cu patrunjel

 

INGREDIENTE
600 grame cartofi mici, rosii (eu am folosit Roseval) 750 grame sparanghel alb proaspat 4 oua 25 grame capere 25 grame castravete murat 1/3 legatura patrunjel proaspat, tocat 1/2 lime 50 grame maioneza 1 lingurita mustar (eu am folosit cu boabe) 2 linguri unt sare, piper

Ingrediente Sparanghel alb cu sos gribiche, ou fiert si cartofi cu patrunjel

600 grame cartofi mici, rosii (eu am folosit Roseval)

750 grame sparanghel alb proaspat

4 oua

25 grame capere

25 grame castravete murat

1/3 legatura patrunjel proaspat, tocat

1/2 lime

50 grame maioneza

1 lingurita mustar (eu am folosit cu boabe)

2 linguri unt

sare, piper

Categorii