Sparanghel cu muguri de pin bio

Timp de preparare 30 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Sparanghel cu muguri de pin bio

1. Se indeparteaza capetele lemnoase ale sparanghelului. 2. Incalziti uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu. 3. Se amestecă mugurii de pin, merisorul şi sarea timp de 5 minute. 4. Adaugati sparanghelul intreg pana si lasati la foc mediu pana cand tulpinile capata o culoare verde lucioasa. 5. Se serveste pe un platou cu bucatele de fructe uscate deasupra (merisor, afine, coacaze).

Ingrediente Sparanghel cu muguri de pin bio

1 legatura sparanghel

3 linguri de ulei de măsline

1 / 3 cana muguri de pin

1 / 3 ceasca merisor uscat (cu infuzii de mar

lamaie sau simplu)

1 lingurita de sare

Categorii