Sparanghel cu muschi file,orez si sos olandez
Reteta culinara Sparanghel cu muschi file,orez si sos olandez din categoria Mancaruri cu carne. Specific Germania. Cum sa faci Sparanghel cu muschi file,orez si sos olandez
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Sparanghel cu muschi file,orez si sos olandez
Vremea sparanghelului proaspat a trecut dar avem posibilitatea sa gatim cu cel conservat sau congelat.Vezi poze cu versiunea sunca si piure:)
Ingrediente Sparanghel cu muschi file,orez si sos olandez
Pentru sparaghel:
500 gr.sparanghel
3 l apa
2 linguri zahar
2 linguri sare
1 lingura vegeta pentru supa
suc de lamaie(jumatate de lamaie)
30 gr.unt
Muschi file:
500 gr. muschi file de porc
sare
piper
boia
eventual ,condiment pentru carne de porc
2-3 linguri de unt
Orezul:
250 gr. orez
2 l apa
sare
1 lingura unt
Sosul olandez:
3 galbenusuri
2 linguri de apa rece
175 gr. unt topit
2 linguri zeama de lamaie
sare dupa gust