Sparanghel cu muschi file,orez si sos olandez

Reteta culinara Sparanghel cu muschi file,orez si sos olandez din categoria Mancaruri cu carne. Specific Germania. Cum sa faci Sparanghel cu muschi file,orez si sos olandez

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Sparanghel cu muschi file,orez si sos olandez

 

Vremea sparanghelului proaspat a trecut dar avem posibilitatea sa gatim cu cel conservat sau congelat.Vezi poze cu versiunea sunca si piure:)

Ingrediente Sparanghel cu muschi file,orez si sos olandez

Pentru sparaghel:

500 gr.sparanghel

3 l apa

2 linguri zahar

2 linguri sare

1 lingura vegeta pentru supa

suc de lamaie(jumatate de lamaie)

30 gr.unt

Muschi file:

500 gr. muschi file de porc

sare

piper

boia

eventual ,condiment pentru carne de porc

2-3 linguri de unt

Orezul:

250 gr. orez

2 l apa

sare

1 lingura unt

Sosul olandez:

3 galbenusuri

2 linguri de apa rece

175 gr. unt topit

2 linguri zeama de lamaie

sare dupa gust

Categorii