Starter cu ciuperci de pădure și chimen negru

Timp de preparare 30 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Starter cu ciuperci de pădure și chimen negru

De câte ori v-ați invitat prietenii la masă ori s-a apropiat aniversarea cuiva drag și ați fost copleșiți de stresul pregătirii unui meniu perfect care să fie apreciat de toată lumea? Se întâmplă de multe ori să rămânem în pană de idei sau chiar în criză de timp, așa că, m-am gândit să vă propun o rețetă perfectă pentru un starter delicios și de efect! :) Am sotat ciupercile și arpagicul în 50 g din untul pregătit. Am adăugat roșiile și am potrivit gustul cu sare și piper. Am încins cuptorul la 160 de grade. Din foile de plăcintă pe care le-am tăiat în 9 pătrate egale am folosit câte 4-5 pentru fiecare coșuleț. Le-am așezat în tavă și le-am umplut cu hribile sotate. Untul rămas l-am omogenizat împreună cu ouăle și vinul. Am adăugat și iaurtul, puțină sare, apoi am umplut coșulețele. Am presărat chimen și le-am copt la 160 de grade timp de 15 minute. Umplutura poate varia în funcție de preferințe. Puteți folosi carne tocată, brânzeturi sau chiar bacon și ouă întregi, astfel fiind excelente chiar și pentru micul dejun. Sunt tentante, nu-i așa? :) Poftă bună! Dacă vă plac, găsiți toate rețetele noastre pe http://culinary-rainbow.blogspot.ro/

Ingrediente Starter cu ciuperci de pădure și chimen negru

un pachet de foi pentru plăcintă

100 g unt

400 g hribi

5 roșii cherry

o mână de arpagic roșu

3 ouă

150 ml iaurt

150 ml vin alb demidulce

sare și piper

chimen negru

Categorii