Strudel cu visine, capsuni, migdale si ulei de cocos

Timp de preparare o ora

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Strudel cu visine, capsuni, migdale si ulei de cocos

Foile de plăcintă se lasă la dezghețat în frigider cca. 30 minute. Vișinile se lasă și ele la dezghețat în frigider cca. 30 minute. Dacă avețți vișine proaspete, cam tot 30 de minute durează, dezosatul, adică scos sâmburii. Între timp se pregătește umplutura. Tort- Gelee-ul se pune în lichidul rezultat de la vișine, se mai adaugă cca. 3 linguri de zahăr brun sau normal, tos, se amestecă energic ca să se omogenizeze, apoi se pune la fiert împreună cu dulceața de căpșuni. După ce a dat primul clocot se trage de pe foc și se lasă la răcorit, cca. 15 minute, apoi se adaugă vișinile scurse și se amestecă ușor până ce se înglobează toate ingredientele. Foile dezghețate se ung câte 4 foi de plăcintă cu ulei de cocos, se suprapun, apoi se adaugă amestecul de vișine cu căpșuni și fulgi de migdale, se rulează ușor, așezându-se apoi într-o tavă termorezistentă tapetată cu foaie de pergament. Se procedează la fel cu celelalte foi. Uleiul de cocos rămas se pune peste strudele, apoi se presară fulgi de migdale și zahăr brun. Se dau la copt în cuptorul preîncins cca 30 de minute la foc mediu.cca. 180 grade. După ce s-au copt se pudrează cu mult zahăr pudră vanilinat și se servește simplu sau cu adaos de sos de vanilie, după gustul fiecăruia. Poftă bună!

Ingrediente Strudel cu visine, capsuni, migdale si ulei de cocos

Foi de plăcintă Bella 1 pachet

Visine dezosate cca. 600 g

Dulceață de căpșuni cca. 150 ml

Tort- Gelee Dr . Oetker 1 plic

Zahăr brun SanoVita 3 linguri

Ulei de cocos ecologic

extravirgin presat la rece

SanoVita cca. 100 ml

Zahăr brun cca. 2 linguri

Fulgi de migdale cca. 2 linguri.

Categorii