Sufle de ciuperci cu crutoane

Reteta culinara Sufle de ciuperci cu crutoane din categoria Aperitive / Garnituri. Specific Romania. Cum sa faci Sufle de ciuperci cu crutoane

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Sufle de ciuperci cu crutoane

 

INGREDIENTE
500 gr ciuperci taiate cubulete si calite 6 copanele de pui dezosate, fierte 1 ardei capia rosu tocat felii 1 ceapa mare tocata si calita in putin ulei 4 felii de paine prajita la toaster, taiata cuburi 3 oua batute pentru interiorul sufleului + 1 ou batut care se amesteaca cu cascavalul si se pune deasupra 1 lingurita sare ½ lingurita piper 300 gr. Cascaval ras pentru deasupra 1 legatura de marar 2 linguri Margarina (unt)

Ingrediente Sufle de ciuperci cu crutoane

500 gr ciuperci taiate cubulete si calite

6 copanele de pui dezosate, fierte

1 ardei capia rosu tocat felii

1 ceapa mare tocata si calita in putin ulei

4 felii de paine prajita la toaster, taiata cuburi

3 oua batute pentru interiorul sufleului + 1 ou batut care se amesteaca cu cascavalul si se pune deasupra

1 lingurita sare

½ lingurita piper

300 gr. Cascaval ras pentru deasupra

1 legatura de marar

2 linguri Margarina (unt)

Categorii