Sufle de dovlecei

Timp de preparare o ora si 15 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Sufle de dovlecei

Aveam niste dovlecei prin frigider si nu stiam ce sa fac cu ei,asa ca m-am gandit sa fac aceasta reteta pe care am facut-o din cap. Am folosit un vas yena cu capac,am uns vasul cu unt si l-am tapetat cu pesmet. Dovleceii i-am curatat de coaja si i-am taiat rondele subtiri.Intr-un castron am ras branza si am amestecat-o cu smantana, untul si cele oua. Am pus un rand de dovlecei in vas(data viitoare voi pune mai multi dovlecei pentru ca am avut cam multa branza) apoi am pus amestecul si iar un rand de dovlecei si am bagat la cuptor la foc incet. Am tinut la cuptor aproximativ 50 minute iar aproape de final al batut un ou pe care l-am pus deasupra.

Ingrediente Sufle de dovlecei

2 dovlecei maricei

1/2 kg branza telemea

4 oua

1 paharel mic de smantana

cateva cubulete de unt

unt si pesmet pentru uns vasul

Categorii