Sufleu cu broccoli si conopida

Timp de preparare o ora si 10 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Sufleu cu broccoli si conopida

Spalati legumele, se desface conopida si broccoli buchetele, dovleceii se taie felii. Se opareste conopida si broccoli in apa cu sare apoi se lasa la scurs. Pentru sos se topesc 2 linguri de unt, se pune faina, laptele si se fierbe 5 min. Se adauga 50 g cascaval ras, condimente. Se ia oala de pe foc si se pun galbenusurile amestecate cu smantana. Se incalzeste cuptorul la 175 grade. Se unge o forma cu unt si se pun in ea straturi de legume si sos. Se presara deasupra sosul si restul de cascaval si se da la cuptor 45-50 min.Se serveste cu sos tomat.

Ingrediente Sufleu cu broccoli si conopida

Cite 250 g conopida si broccoli

4 dovlecei

sare

4 linguri unt

2 linguri faina

800 ml lapte

100 g cascaval ra

3 galbenusuri

4 linguri smintana

250 g sos tomat din conserva.

Categorii