Sufleu de ardei kapia copti si carne tocata de pui.

Timp de preparare o ora si 30 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Sufleu de ardei kapia copti si carne tocata de pui.

Coacem ardeii pe o plita,ii curatam si-i asezam intr-o tava de yenna,pe care am uns-o cu unt.Tocam ceapa fin,o calim 2 minute,adaugam carnea tocata de pui si le prajim impreuna 2 minute.Dam cratita deoparte si curatam si spalam patrunjelul,il tocam fin si amestecam cu carnea.Separat batem ouale cu smantana,crema de iaurt,faina(amidon alimentar),sare,piper,nucsoara,cimbru,boia de ardei dulce si amestecam totul cu carnea calita,apoi turnam carnea peste ardei in tava de yenna.Dam totul la cuptor pentru 40 de minute.Pofta buna !!!

Ingrediente Sufleu de ardei kapia copti si carne tocata de pui.

1 kg carne tocata de pui.

1 1/5 ardei rosu kapia.

150 ml crema de iaurt.

100 gr smantana.

5 oua.

2 linguri faina(eu folosesc amidon alimentar).

3 linguri ulei de palmier.

2 cepe rosii.

1 lingurita praf de copt.

sare.piper,boia dulce,nucsoara,cimbru si o legatura de patrunjel verde.

Categorii