Sufleu de brinza de vaca si cascaval

Timp de preparare 30 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Sufleu de brinza de vaca si cascaval

In apa clocotita cu unt, se pune faina toata odata si se amesteca repede, pentru a nu se face cocoloase. Se da la rece. Dupa ce s-a racit se amesteca cu galbenusurile, smintina, brinza de vaca data prin sita, cascavalul, o parte ras si o parte taiat bucatele, iar la urma albusul batut spuma. Aceasta compozitie se pune in vasul care merge la cuptor, uns cu unt. Se coace la foc potrivit, cu putin timp inainte de a servi la masa.

Ingrediente Sufleu de brinza de vaca si cascaval

½ kg brinza de vaca

200 gr.cascaval

3 galbenusuri

3 albusuri

4 linguri smintina

1/3 pahar apa

½ pahar faina

50 gr.unt

Categorii