Sufleu de conopida cu branza

Timp de preparare o ora si 30 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Sufleu de conopida cu branza

Punem conopida rupta buchetele intr-o oala cu un pic de sare si o lasam 10 minute, apoi o clatim bine si o punem la fiert in apa cu un varf cutit de sare, cca 15 min la foc moderat, impreuna cu morcovul, iar cand e gata o scurgem de apa si o asezam in tava unsa cu un pic ulei.Taiem morcovul felii si ardeiul crud si le asezam printre conopida. Separat, amestecam cele doua portii de branza, adaugam sare si piper dupa gust, si asezam bulgarasii peste conopida din tava. Batem ouale impreuna cu laptele, faina si smantana si punem deasupra. Aici punem si faina. Dam tava la cuptor ptr cca 20 min, pana se rumeneste deasupra, apoi scoatem si presaram cascavalul ras, mai lasam un pic la cuptor pana se face o culoare maronie. Acest preparat este o garnitura perfecta pentru carnea de pui!

Ingrediente Sufleu de conopida cu branza

2 conopide mari

2 morcovi

1 ardel galben sau rosu

150 gr branza de vaca

150 gr branza sarata (de burduf

telemea sau de oi)

2 oua

1 cana lapte

2 linguri faina

3 linguri smantana

50 gr cascaval ra

Categorii