Sufleu de conopidă cu kaizer

Reteta culinara Sufleu de conopidă cu kaizer din categoria Mancaruri cu carne. Cum sa faci Sufleu de conopidă cu kaizer

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Sufleu de conopidă cu kaizer

 

Pentru că mamei și surorii mele le place acest fel de mâncare, m-am gândit să adaptez rețeta mamei și să mai adaug și niște kaizer. A ieșit o bunătate.

 

INGREDIENTE
1 conopidă, 1 l apă, Sare, după gust, 2 ouă, 2 linguri smântână, 85 g brânză de vacă, 80 g kaizer, 100 g cașcaval ras, după gust, 2 linguri pesmet, Unt pentru uns forma, după gust

Mai întâi trebuie opărită conopida. Se desface în buchețele, se spală și se scufundă într-o oală cu apă clocotindă în care am adăugat și sare. Se fierbe 15 minute, trebuie să se înmoaie ușor.

Separat, se amestecă într-un vas, ouăle cu smântâna, brânza rasă și sare, după gust.

Se scurge conopida de apă și se transferă într-o tavă sau formă de copt unsă cu unt și tapetată cu pesmet. Se adaugă și sosul pregătit anterior și se acoperă cu cașcaval ras.

Se coace, la foc mediu, aprox 20 de minute.

Timp de pregătire: 20 min

Timp de coacere: 20 min

Porții: 2 buc

Poftă Bună!

Dacă v-a plăcut reţeta mea, o puteţi găsi şi pe blogul meu:

https://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2019/10/sufleu-de-conopida-cu-kaizer.html

Ingrediente Sufleu de conopidă cu kaizer

1 conopidă,

1 l apă,

Sare, după gust,

2 ouă,

2 linguri smântână,

85 g brânză de vacă,

80 g kaizer,

100 g cașcaval ras, după gust,

2 linguri pesmet,

Unt pentru uns forma, după gust

Categorii