Sufleu de conopida cu piept de pui

Timp de preparare o ora si 10 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Sufleu de conopida cu piept de pui

Conopida se desface in buchetele si se pune la fiert in apa cu sare. Se fierbe 10-15 minute Untul, oul, 25 g cascaval, faina si laptele pus cate putin se amesteca bine intr-un castron pina se omogenizeaza.Asezonam si adaugam apoi mararul tocat, smantana si usturoiul pisat. Dupa ce conopida a fiert , rasturnam apa de pe ea si pregatim un vas yenna pe care il ungem cu putin unt, adaugam conopida si peste ea sosul facut, radem cascavalul ramas si dam vasul la cuptorul dinainte incalzit la 180 de grade C. Lasam la cuptor pina cand deasupra prinde o culoare aramie si s-a inchegat laptele cu oul. Pieptul de pui il taiem in fileuri pe care le asezonam si le frigem pe gratarul incins, avand grija cand le intoarcem sa nu le intepam cu furculita sa-si piarda tot sosul. Servim sufleul cu gratare de pui linga si cu iaurt degresat deasupra. Pofta mare !

Ingrediente Sufleu de conopida cu piept de pui

1 conopida

1 piept de pui

250 ml lapte

1 lingura smantana degresata

50 g cascaval slab

1 lingura faina

1 lingurita faina

20 g unt

2-3 catei usturoi

1 legatura marar verde

1 ou

sare cu verdeturi

Piper proaspat macinat

chilli

Categorii