Sufleu de paste cu pui
Instructiuni de preparare Sufleu de paste cu pui
Mai întâi se pun pastele la fiert în ap cu sare. Când sunt gata se strecoar, se trec printr-un jet de ap rece i se las s se scurg.Pieptul de pui se spal, se terge i apoi se taie cuburi, se sreaz i se pipereaz bine.
Uleiul se pune într-o tigaie, se încinge, se adaug pieptul de pui, se prjete puin pe toate prile apoi se adaug prazul tiat inele. Se mai prjesc împreun 1 minut. Se adaug supa , smântâna i se las la fiert 5 - 6 minute la foc mic.
Roiile se spal , se cur de codie , se adaug la carne, împreun cu pastele amestecând foarte uor .
Totul se toarn într-o form de sufleu sau într-un vas termorezistent. Se presar cacavalul ras i ptrunjelul tocat apoi se d la cuptor.
Dup 20 minute se scoate din cuptor.
Ingrediente Sufleu de paste cu pui
350 g paste scurte
500 g piept de pui
1 praz
2 linguri ulei de msline
250 ml sup de legume
200 ml smântân
250 g roii
100 g cacaval ras
p?trunjel verde
sare, piper