Sufleu de spanac

Timp de preparare 45 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Sufleu de spanac

Spanacul curatat se opareste cateva minute in apa cu sare, apoi se pune la scurs.

Din unt, faina si lapte se face un sos care se amesteca cu spanacul tocat, cascavalul ras, galbenusurile si albusurile batute spuma.

Se toarna intr-o forma unsa cu unt si se da la cuptor la foc mediu 25 de minute. Spanac gratinatSufleu de spanacSpanac cu ciuperci la cuptor.

Galuste de spanac cu smantana si parmezanJumari de oua cu spanacBudinca de spanac cu orezBudinca de spanac cu branza.

Clatite cu spanacSpanac cu susanSufleu de legumeSufleu de fasole verdeSufleu de cascavalPlacinta cu spanacRavioli cu spanacSufleu de sparanghel.

Ingrediente Sufleu de spanac

1 kg spanac,

5 oua,

100 g cascaval,

75 g unt,

1 lingurita faina,

100 ml lapte.

Categorii