Sufleu din branza cu masline verzi

Timp de preparare 40 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Sufleu din branza cu masline verzi

Untul se freaca cu faina, se adauga smantana, se amesteca bine, apoi adaugam ouale batute si foarte putina sare, fiindca branza a fost destul de sarata si maslinele sunt sarate la fel. Se unge un vas termorezistent cu unt, se rup bucatile de branza si se imprastie pe toata suprafata vasului si turnam compozitia peste, apoi asezam maslinele. Se coace in cuptorul incalzit pana ce devine auriu, rumen deasupra, se serveste cald sau rece.

Ingrediente Sufleu din branza cu masline verzi

3 oua, 125 gr branza Camembert, 30 gr faina, 150 ml smantana, 25 gr unt, sare, piper, 100 gr masline verzi fara samburi, 15 gr unt pentru forma.

Categorii