Sufleu regal de legume

Timp de preparare o ora si 30 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Sufleu regal de legume

Cartofii, morcovul, telina si pastarnacul se curata , se taie felii si se fierb in apa cu sare 5 minute. Broccoli se desface in buchetele si se fierbe 3 minute in apa sarata. Vanata se spala si se taie cuburi care apoi se calesc in putin ulei, apoi se adauga ciupercile taiate in 4 si ceapa taiata mai mare. Se unge o tava cu ulei si se aseaza cartofii cu dovleceii taiati felii , apoi telina, pastarnacul si morcovul dupa care se aseaza vanata cu ciupercile, iar la sfarsit rosiile taiate cubulete si buchetelele de broccoli.Se bat ouale bine, se adauga laptele,50g cascaval, verdeata, sare si piper, se amesteca bine si se toarna peste legume in tava.Se presara restul de cascaval si se da la cuptorul incins la 180 de grade, pentru 45 minute.

Ingrediente Sufleu regal de legume

3 cartofi

2 dovlecei

1 vanata

1 morcov

100g telina

1 pastarnac

5 ciuperci

1 ceapa

300g broccoli,2 rosii proaspete,3 oua

200ml lapte

100g cascaval dat pe razatoare

verdeata tocata

sare

piper

ulei de masline

Categorii